Vaihda sijaintia

TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Yleinen tietosuojakäytäntö

Gorilla Glue Europe Ltd, joka käy kauppaa nimellä The O’Keeffe’s Company (”Yritys”) kunnioittaa oikeuttasi yksityisyyteen. Tässä tietosuojakäytännössä on yhteenveto siitä, mitä henkilötietoja voimme kerätä ja miten voimme käyttää kyseisiä tietoja sekä muita tärkeitä yksityisyyteen ja tietosuojaan liittyviä aiheita.

Yrityksen periaatteena on noudattaa kaikkia sovellettavissa olevia yksityisyys- ja tietosuojalakeja. Tämä sitoumus heijastaa sitä, miten paljon arvostamme asiakkaidemme, liikekumppaneidemme ja muiden meille henkilötietoja jakavien luottamuksen ansaitsemista ja säilyttämistä.

Tämä Käytäntö koskee kaikkia internetsivustoja ja mobiilisovelluksia, joita Yritys ylläpitää tai joita jokin muu taho ylläpitää Yrityksen puolesta, ja se käsittää Yrityksen tytäryhtiöt maailmanlaajuisesti (kukin niistä on ”Yrityksen internetsivusto tai sovellus”). Käytäntö koskee myös henkilötietoja, joita voimme muulla tavoin kerätä: (i) tuotteidemme ja palvelujemme kautta; (ii) kun olet vuorovaikutuksessa kanssamme muulla tavoin kuin Yrityksen internetsivuston tai sovelluksen kautta, esimerkiksi henkilökohtaisesti, puhelimitse tai messuilla; ja (iii) asiakkailtamme, jakelijoiltamme, toimittajiltamme, myyjiltämme ja muilta liikekumppaneiltamme (yhteiseltä nimeltään ”Liikekumppanit”).

Henkilötietojen kerääminen, käyttö ja paljastaminen Yrityksen toimesta

Kun Yritys kerää henkilötietoja, sovellettavan lain edellyttämissä määrin me:

– annamme sinulle ajoissa asianmukaisen ilmoituksen tietokäytännöistämme

– keräämme henkilötietojasi vain määritettyihin ja laillisiin tarkoituksiin. Keräämämme tiedot ovat asiaankuuluvia ja riittäviä eivätkä ne ole liiallisia niiden keräämisen tarkoituksiin nähden

– käsittelemme henkilötietojasi tavalla, joka on johdonmukainen niiden alkuperäisten keräämistarkoitusten kanssa tai muiden tarkoitusten kanssa, joihin olet myöhemmin antanut suostumuksesi

– pyrimme kaupallisesti katsoen kohtuullisin toimin varmistamaan, että henkilötietosi ovat luotettavia niiden käyttötarkoitusta varten, paikkansa pitäviä ja puutteettomia ja pitämään ne tarvittaessa ajantasaisina

– emme käytä henkilötietojasi suoramarkkinointitarkoituksiin ilman, että annamme sinulle mahdollisuuden kieltäytyä

– pyrimme varmistamaan asianmukaisin toimin, joko sopimuksella tai muuten, että ulkopuoliselle taholle paljastettavat tai toiseen maahan, Yrityksen sisäiset siirrot mukaan lukien, siirrettävät henkilötiedot suojataan riittävällä tavalla.

Yrityksen keräämät henkilötiedot

Yritys kerää seuraavia henkilötietojen tyyppejä:

– Antamasi tiedot

Yritys kerää meille antamiasi henkilötietoja, joita voivat olla esimerkiksi: (i) yhteystiedot, kuten nimi, yrityksen nimi, työtehtävä, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero; (ii) lisätiedot siitä, miten käytät tuotteitamme; (iii) kommentit, kysymykset, pyynnöt ja tilaukset, joita saatat tehdä; (iv) taloustiedot, joita tarvitaan maksujen käsittelyyn, jos teet ostoksia, kuten luottokortin tai tilin tiedot tai verotunnistenumero; ja (v) tiedot valinnoistasi, kuten ensisijaiset yhteydenpitomenetelmät ja tuotetyypit, joista olet kiinnostunut.

– Laitteestasi automaattisesti kerättävät tiedot

Laite- ja selaintiedot. Yritys voi kerätä teknisiä tietoja laitteestasi, kuten laitteen tyypin, selaimen tyypin, IP-osoitteen, käyttöjärjestelmän ja laitetunnisteen. Yritys kerää nämä tiedot automaattisesti laitteestasi ja verkkoselaimesta evästeiden ja vastaavien teknisten menetelmien avulla.

Tiedot siitä, miten olet kanssamme vuorovaikutuksessa. Yritys voi kerätä teknisiä tietoja siitä, miten käytät Yrityksen internetsivustoja ja sovelluksia ja siitä, miten olet vuorovaikutuksessa digitaalisten mainostemme ja tarjoustemme kanssa, kuten katseltu tai ladattu sisältö, käytetyt toiminnot, napsautetut linkit, avatut Yrityksen kampanjasähköpostit sekä vuorovaikutusten päivämäärät ja kellonajat. Yritys kerää näitä tietoja evästeiden ja vastaavien teknisten menetelmien avulla.

Sijaintitiedot. Yritys voi kerätä sijaintitietoja, kuten tarkat reaaliaikaiset sijaintitiedot laitteestasi sekä epätarkat sijaintitiedot esimerkiksi IP-osoitteesi tai postinumerosi perusteella. Yrityksen sovellukset EIVÄT kerää tarkkoja reaaliaikaisia sijaintitietoja laitteestasi, ellet anna siihen suostumusta.

– Evästeet ja vastaavat tekniset menetelmät.

”Eväste” on laitteeseesi verkkosivustolla käynnin yhteydessä asetettava tiedosto. Evästeet ja vastaavat tekniset menetelmät voivat kohentaa käyttökokemustasi tallentamalla valintasi, mukauttamalla verkkokokemuksesi ja joskus tuottamalla mainontaa, joka on räätälöity kiinnostuksen kohteidesi mukaan.

Yrityksen internetsivustot käyttävät ”istuntoevästeitä”. Istuntoeväste ei yksilöi sinua henkilökohtaisesti, ja se vanhenee, kun suljet selaimen.

Yrityksen internetsivustot käyttävät myös ”pysyviä evästeitä”. Nämä evästeet eivät vanhene, kun suljet selaimen. Pysyvät evästeet pysyvät tietokoneessasi, kunnes poistat ne tai ne vanhenevat. Osoittamalla tietokoneellesi yksilöllisen tunnisteen voimme luoda tietokannan aiemmista valinnoistasi, jotka voimme sitten välittää sinulle automaattisesti, mikä säästää aikaa ja vaivaa myöhemmillä käynneilläsi.

Tietyissä maissa sinulta on saatava suostumus Yrityksen internetsivustoilla käynnin yhteydessä asetettavien evästeiden käyttöön. Jos käyt jollain Yrityksen näiden maiden internetsivustolla, saat näkyviin tiedot vaihtoehdoistasi, kuten mahdollisuuden hyväksyä tai hylätä tietyt evästeiden luokat. Voit muuttaa näitä asetuksia myöhemmillä käynneilläsi. Huomaa, että et voi kieltäytyä sellaisten evästeiden vastaanottamisesta, jotka ovat ehdottoman välttämättömiä pyytämäsi palvelun toimittamisen kannalta.

Vaikka sinun ei tarvitse hyväksyä evästeitä, kun käyt jollain Yrityksen internetsivustolla, et ehkä pysty käyttämään kaikkia sivuston toimintoja, jos hylkäät tietyt evästeet.

Lisäksi selaimesi voi antaa sinulle mahdollisuuden säätää asetuksia hyväksymään tai hylkäämään evästeitä tai ilmoittamaan sinulle, kun tietokoneeseesi asetetaan eväste.

Analyysitiedot. Tämä verkkosivusto hyödyntää Google Analyticsia, joka on Google, Inc. -yhtiön (”Google”) toimittama analyysitietopalvelu. Google Analytics käyttää evästeitä. Evästeen tuottamat verkkosivuston käyttöäsi (IP-osoitteesi mukaan lukien) koskevat tiedot siirretään Googlelle säilytettäviksi Yhdysvalloissa sijaitsevilla palvelimilla. Google käyttää näitä tietoja verkkosivuston käyttösi arviointiin ja kokoaa raportteja verkkosivustotoiminnasta verkkosivustojen ylläpitäjille ja tarjoaa muita verkkosivustotoimintaan ja internetin käyttöön liittyviä palveluja. Google voi lisäksi siirtää näitä tietoja kolmansille osapuolille, jos laki niin edellyttää tai jos kyseiset kolmannet osapuolet käsittelevät tietoja Googlen puolesta. Google ei yhdistä IP-osoitettasi mihinkään muihin Googlen säilyttämiin tietoihin. Voit estää evästeiden käytön valitsemalla tarpeelliset asetukset selaimessasi, mutta huomaa että jos teet niin, et välttämättä pysty käyttämään kaikkia tämän verkkosivuston toimintoja. Käyttämällä tätä verkkosivustoa suostut siihen, että Google käsittelee sinua koskevia tietoja edellä ilmoitetulla tavalla ja edellä ilmoitettuihin käyttötarkoituksiin.

– Tietoja liikekumppaneilta ja muilta kolmansilta osapuolilta

Yritys kerää henkilötietoja liikekumppaniemme kautta. Näitä tietoja voivat olla esimerkiksi yhteystiedot, kuten nimi, yrityksen nimi, työtehtävä, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

Yritys voi lisäksi saada henkilötietoja muista kolmansien osapuolten lähteistä, mukaan lukien julkisesti ja kaupallisesti saatavilla olevista lähteistä. Voimme yhdistää liikekumppaneiltamme ja muista kolmansien osapuolten lähteistä saamiamme tietoja sinulta saamiimme tai laitteesta edellä kuvatulla tavalla keräämiimme tietoihin.

Voit tehdä valintoja Yritykselle antamiesi henkilötietojen suhteen. Voit halutessasi olla antamatta pyytämiämme tietoja, mutta jos teet niin, me emme välttämättä pysty toimittamaan sinulle tiettyä palvelua tai toimintoa Yrityksen internetsivustolla, sovelluksessa tai tuotteessa.

Miten Yritys käyttää henkilötietojasi

Yritys voi käyttää henkilötietojasi:

kehittääkseen ja ylläpitääkseen suhteita sinuun ja liikekumppaneihinsa. Tämä voi sisältää: (i) sinun tai liikekumppaniemme pyytämien palvelujen toimittamista tai tapahtumien suorittamista; (ii) tietojen toimittamista Yrityksen tuotteista, palveluista ja tapahtumista sekä mainoksia, jotka saattavat kiinnostaa sinua; (iii) yhdenmukaisemman kokemuksen tarjoamisen sinulle ja liikekumppaneillemme, kun olette yhteydessä Yritykseen, esimerkiksi hankkimalla lisätietoja sinusta ja siitä, miten käytät Yrityksen internetsivustoja, sovelluksia, tuotteita ja palveluja ja miten olet vuorovaikutuksessa niiden kanssa; ja (iv) liikekumppaneiden kanssa muodostamiemme sopimussuhteiden suunnittelua ja hallintaa ja niiden mukaan toimimista.

yhteydenpitoon sinun tai yrityksesi kanssa. Tämä voi sisältää: (i) tiedottamista sinulle Yrityksen tuotteista, palveluista ja markkinointitoimista, jotka voivat kiinnostaa sinua tai yritystäsi; (ii) tietojen jakamista asiaankuuluvista Yrityksen tuotteista, palveluista ja liiketapahtumista, esimerkiksi hinnoittelutiedoista, teknisistä tiedoista, laskuista ja lähetyksistä tai tuotantotietoja, takuu- tai takaisinkutsutietoja tai tietoja tuotteiden tai palvelujen parannuksista; (iii) kysymyksiisi tai tiedusteluihisi vastaamista, asiakaspalvelupyynnöt mukaan lukien; ja (iv) sinulle lähetettäviä kutsuja osallistua asiakastyytyväisyys- tai markkinatutkimuskyselyihin tai tiedottamista niiden tuloksista.

internetsivustojemme, sovellustemme, tuotteidemme ja palvelujemme tarjoamiseen ja parantamiseen. Tämä voi sisältää: (i) niiden mukauttamista valintojesi tai mielenkiinnon kohteidesi mukaan, niiden ja käyttämäsi tekniikan yhteensopivuuden parantamista tai muuten niiden käytön helpottamista; (ii) niiden turvallisuuden ylläpitämistä ja niiden suojaamista muulla tavoin; ja (iii) Yrityksen uusien internetsivustojen, sovellusten, tuotteiden ja palvelujen kehittämistä.

oikeusnäkökohtien huomioon ottamiseksi. Tämä voi sisältää: (i) velvoitteidemme täyttämistä tiettyjen liiketoimintatietojen säilytykseen liittyvien vähimmäissäilytysaikojen suhteen; (ii) oikeusvaateiden laatimista, toteuttamista tai puolustamista; (iii) lakien, määräysten, tuomioistuinten määräysten tai muiden oikeudenkäyntimenettelyjen noudattamista; (iv) petosten, immateriaaliomaisuuden loukkausten, sopimustemme rikkomusten, lain rikkomusten tai Yrityksen internetsivustojen, sovellusten, tuotteiden tai palvelujen muun väärinkäytön havaitsemista ja estämistä ja niihin reagoimista; ja (v) Yrityksen oikeuksien tai omaisuuden tai sinun tai muiden terveyden, turvallisuuden, hyvinvoinnin, oikeuksien tai omaisuuden suojaamista.

Yritys voi lisäksi käyttää henkilötietojasi muihin käyttötarkoituksiin, jotka vastaavat tietojen keräämisen asiayhteyttä, tai käyttää niitä suostumuksellasi.

Yritys voi anonymisoida tai yhdistää keräämiään tietoja ja käyttää niitä mihin tahansa tarkoitukseen, mukaan lukien tutkimus- ja tuotekehitystarkoituksiin. Nämä tiedot eivät yksilöi sinua.

Milloin Yritys voi jakaa henkilötietojasi

Yritys ei paljasta henkilötietojasi muuten kuin seuraavasti:

– Yritys voi jakaa henkilötietojasi muille Yrityksen yksiköille, myös muissa maissa sijaitseville. Kun teemme niin, kyseiset muut Yrityksen yksiköt käyttävät tietojasi tämän Käytännön ja kaikkien sovellettavien yksityisyys- ja tietosuojalakien mukaisesti.

– Yritys voi lisäksi jakaa henkilötietojasi kolmansille osapuolille, joita palkkaamme huolehtimaan tukipalveluista puolestamme. Nämä kolmannet osapuolet käyttävät jakamiamme henkilötietoja ainoastaan palvelujen suorittamiseksi puolestamme ja ne käsittelevät henkilötietojasi kaikkien sovellettavien yksityisyys- ja tietosuojalakien mukaisesti.

– Joissain tapauksissa Yritys voi jakaa henkilötietojasi sellaisille kolmansille osapuolille, joihin meillä on kumppanuussuhde tuotteiden ja palvelujen toimittamiseksi asiakkaillemme, kuten jakelijoille. Tällöin edellytämme liikekumppaneiltamme, että ne käyttävät kyseisiä tietoja tämän Käytännön ja kaikkien sovellettavien yksityisyys- ja tietosuojalakien mukaisesti.

– Yritys voi jakaa henkilötietojasi kolmansille osapuolille, kun uskomme vilpittömästi, että tietojen paljastaminen on tarpeen: (i) lain, säännöksen, tuomioistuinpäätöksen tai muun oikeudenkäyntimenettelyn noudattamiseksi; (ii) petosten, immateriaaliomaisuuden loukkausten, sopimustemme rikkomusten, lain rikkomusten tai Yrityksen internetsivustojen, sovellusten, tuotteiden tai palvelujen muun väärinkäytön havaitsemiseksi ja estämiseksi ja niihin reagoimiseksi; (iii) Yrityksen oikeuksien tai omaisuuden tai sinun tai muiden terveyden, turvallisuuden, hyvinvoinnin, oikeuksien tai omaisuuden suojaamiseksi; tai (iv) vastaavissa olosuhteissa. Jos tällainen tilanne syntyy, ryhdymme asianmukaisiin toimiin henkilötietojesi suojaamiseksi.

– Yritys voi jakaa henkilötietojasi kolmansille osapuolille Yrityksen tai Yrityksen jonkin liiketoimintayksikön myynnin, oston, fuusion, uudelleenjärjestelyn, selvitystilan tai purkamisen yhteydessä tai vastaavissa olosuhteissa. Jos tällainen tilanne syntyy, ryhdymme asianmukaisiin toimiin henkilötietojesi suojaamiseksi.

– Yritys voi jakaa tietojasi luvallasi tai pyynnöstäsi.

Yritys voi jakaa anonymisoituja tai koottuja tietoja sisäisesti ja kolmansille osapuolille mitä tahansa tarkoitusta varten. Nämä tiedot eivät yksilöi sinua.

Henkilötietojesi suojaus

Henkilötietojasi säilytetään yleensä Yrityksen tietokannoissa tai palveluntarjoajiemme ylläpitämissä tietokannoissa. Useita näistä tietokannoista säilytetään palvelimilla, jotka sijaitsevat Yhdysvalloissa. Yritys pyrkii varmistamaan asianmukaisin toimin, joko sopimuksella tai muuten, että ulkopuoliselle taholle paljastettavat tai toiseen maahan, Yrityksen sisäiset siirrot mukaan lukien, siirrettävät henkilötiedot suojataan riittävällä tavalla.

Yritys ylläpitää kohtuullisia suojatoimia henkilötietojesi luottamuksellisuuden, turvallisuuden ja koskemattomuuden suojaamiseksi. Vaikka me käytämme suojatoimia apuna henkilötietojesi suojaamiseksi luvattomalta paljastamiselta, väärinkäytöltä tai muutoksilta, kuten aina tietokoneverkkojen ollessa yhdistettynä internetiin, emme voi taata internetin kautta annettujen tietojen suojausta emmekä vastaa tietoturvarikkomuksista, jotka eivät ole kohtuudella hallittavissamme.

Linkit kolmansien osapuolten internetsivustoihin sekä laajennuksiin

Yrityksen internetsivustot ja sovellukset voivat sisältää linkkejä verkkosivustoihin tai mobiilisovelluksiin, jotka eivät ole Yrityksen ylläpitämiä, sekä laajennuksiin sosiaalisen median alustoilta ja muilta kolmansilta osapuolilta. Yksi esimerkki sosiaalisen median laajennuksista on Facebookin Tykkää-painike. Me tarjoamme nämä linkit ja laajennukset palveluna, emmekä pyri millään tavoin kannattamaan niihin liittyvien verkkosivustojen, sovellusten tai sosiaalisen median alustojen toimia tai sisältöä emmekä tarkoita, että meillä olisi minkäänlaisia yhteyksiä niiden ylläpitäjiin. Jos haluat tietää enemmän näiden kolmansien osapuolten verkkosivustojen, sovellusten ja laajennusten keräämistä tiedoista, tutustu osapuolten tietosuojakäytäntöihin. Suosittelemme tutustumaan käyttämiesi verkkosivustojen, sovellusten ja sosiaalisen median alustojen tietosuojakäytäntöihin ennen niiden käyttämistä tai henkilötietojen luovuttamista.

Pääsy henkilötietoihisi

Voit tarkastella, korjata ja päivittää meille antamiasi henkilötietoja käyttämällä tämän verkkosivuston yhteydenottolomaketta.

Henkilötietojesi säilytys

Se, miten kauan säilytämme henkilötietojasi, vaihtelee ja määräytyy kerättyjen tietojen käyttötarkoituksen ja käytön mukaan. Lain mukaan meidän täytyy säilyttää joitain tietotyyppejä tietyn ajanjakson ajan. Muussa tapauksessa emme säilytä tietoja pidempään kuin on tarpeen tietojen keräämistarkoituksia varten.

Lapset

Yrityksen internetsivustoja ja sovelluksia ei ole tarkoitettu alle 13-vuotiaille lapsille. Yritys ei tietoisesti pyydä eikä kerää henkilötietoja, jotka koskevat alle 13-vuotiaita lapsia tai paikallisen sovellettavan lain vaatimusten mukaista alaikärajaa nuorempia lapsia muuten kuin sovellettavan lain puitteissa.

Lisätietoja EU-maissa asuville

– Yrityksen oikeudellinen peruste henkilötietojen käsittelyä varten

Yrityksen oikeudellinen peruste henkilötietojesi käsittelyä varten määräytyy käsittelyn tarkoitusten mukaan. Useimpien tämän tietosuojakäytännön kattamien henkilötietojen käsittelytoimien oikeudellinen peruste on se, että käsittely on tarpeen Yrityksen oikeutettuja liiketoimintaintressejä varten. Kun käsittelemme henkilötietoja kanssasi tehtävään sopimukseen tai potentiaaliseen sopimukseen liittyen, oikeudellinen peruste on se, että käsittely on tarpeen välillämme olevan sopimuksen mukaisten velvoitteiden suorittamista varten tai pyyntösi mukaisiin toimiin ryhtymistä varten ennen sopimuksen solmimista. Kun meidän täytyy jakaa henkilötietoja lainvalvontaelimille tai muille valtion elimille, teemme niin, koska meillä on lakisääteinen velvoite toimia niin. Lisäksi käytämme suostumusta oikeudellisena perustana, jos katsomme sen asianmukaiseksi, tai sovellettavan lain edellyttämissä määrin, esimerkiksi ennen kuin keräämme tarkkoja sijaintitietoja mobiililaitteestasi.

Käsittely oikeutettujen liiketoimintaintressien perusteella. Kun käsittelemme henkilötietoja sen perusteella, että käsittely on tarpeen oikeutettujen liiketoimintaintressiemme takia, kyseisiä intressejä ovat esimerkiksi: (i) Yrityksen internetsivustojen, sovellusten, tuotteiden ja palvelujen toimittaminen, parantaminen ja mainostaminen; (ii) yhteydenpito nykyisten ja potentiaalisten asiakkaiden, muiden liikekumppaneiden ja niiden yksittäisten yhteyshenkilöiden kanssa; (iii) suhteiden ylläpitäminen asiakkaisiin ja muihin liikekumppaneihin ja niiden yksittäisiin yhteyshenkilöihin; (iv) muut liiketoiminnan kehittämiseen tähtäävät tarkoitukset; (v) tietojen jakaminen Yrityksen sisällä sekä palveluntarjoajille ja muille kolmansille osapuolille; ja (vi) tuotteidemme, palvelujemme ja työntekijöidemme turvallisuuden ja suojauksen ylläpitäminen, mukaan lukien suojautuminen petoksilta.

Käsittely sopimusvelvoitteiden suorittamisen perusteella. Esimerkkejä tilanteista, joissa käsittelemme henkilötietoja sopimusvelvoitteiden suorittamista varten, ovat sähköisen kaupankäynnin tapahtumat, joissa ostat Yritykseltä tuotteen tai palvelun omiin nimiisi Yrityksen internetsivuston tai sovelluksen kautta.

Käsittely suostumuksen perusteella. Esimerkkejä käsittelytoimista, joissa Yritys käyttää suostumusta oikeudellisena perusteenaan: (i) tarkkojen sijaintitietojen kerääminen mobiililaitteestasi ja niiden käsittely; (ii) kampanjasähköpostien lähettäminen, kun siihen tarvitaan suostumus sovellettavan lain mukaisesti; ja (iii) henkilötietojen käsittely Yrityksen internetsivustoilla tai sovelluksissa evästeiden ja vastaavien teknisten menetelmien avulla, kun siihen tarvitaan suostumus sovellettavan lain mukaisesti.

Käsittely, koska Yrityksellä on oikeudellinen velvoite tehdä niin. Esimerkkejä tilanteista, joissa Yrityksen täytyy käsitellä henkilötietoja oikeudellisten velvoitteidensa täyttämiseksi: (i) verojen ja muiden valtiollisten maksujen maksaminen; (ii) henkilötietojesi toimittaminen lainvalvontaelimille tai muille valtion elimille, kun sovellettavat lait niin vaativat; (iii) sovellettavien lakien vaatimien liiketoimintatietojen säilyttäminen; ja (iv) tuomioistuinten määräysten tai muiden oikeudenkäyntimenettelyjen noudattaminen.

– Lisätietoja henkilötietojesi säilyttämisestä

Määrittäessään sitä, miten kauan henkilötietojasi säilytetään tämän Käytännön mukaisesti, Yritys arvioi esimerkiksi seuraavia kriteerejä: (i) mahdolliset kyseeseen tulevat oikeudelliset vaatimukset, jotka koskevat tietojen säilyttämistä tietyn ajanjakson ajan; (ii) mahdolliset säilytysvelvoitteet, jotka liittyvät todelliseen tai potentiaaliseen oikeudenkäyntiin tai valtiollisiin tutkimuksiin; (iii) mahdolliset säilytysvaatimukset asiaa koskevissa, liikekumppaniemme kanssa solmituissa sopimuksissa; (iv) päivämäärä, jolloin olet viimeksi ollut vuorovaikutuksessa Yrityksen kanssa; (v) Yrityksen kanssa käymiesi vuorovaikutustapahtumien välisen ajan pituus; (vi) tietojen arkaluonteisuus; ja (vii) tarkoitus, jota varten tiedot kerättiin.

– Yksilölliset oikeutesi

Euroopan unionissa voimassa olevien sovellettavien lakien mukaisesti sinulla on henkilötietojesi suhteen seuraavat oikeudet, joita sovelletaan eri tavoin eri tilanteissa: käyttöoikeus, oikaisuoikeus, poistamisoikeus, oikeus käsittelyn rajoittamiseen, oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen ja oikeus vastustaa käsittelyä. Useimmat näistä oikeuksista eivät ole absoluuttisia. Seuraavassa kuvaamme nämä oikeudet yksityiskohtaisemmin ja annamme tietoja siitä, miten voit käyttää niitä. Jos teet pyynnön oikeuksiesi käyttämiseksi, me vastaamme siihen yhden kuukauden sisällä, mutta meillä on oikeus pidentää tätä ajanjaksoa kahdella lisäkuukaudella, mikäli tarpeen. Jos pidennämme vastausaikaa, kerromme sinulle siitä yhden kuukauden kuluessa pyynnöstäsi. Voit käyttää oikeuksiasi käyttämällä tämän verkkosivuston yhteydenottolomaketta.

Käyttöoikeus. Sinulla on oikeus pyytää Yritystä vahvistamaan, käsittelemmekö henkilötietojasi. Jos käsittelemme niitä, sinulla on oikeus pyytää pääsyä henkilötietoihisi, joita käsittelemme, sekä oikeus saada seuraavat tiedot: (i) käsittelyn tarkoitus; (ii) käsittelemiemme henkilötietojen luokat; (iii) henkilötietojesi vastaanottajat tai vastaanottajien luokat; (iv) tietojen arvioitu säilytysaika, jos mahdollista, tai kriteerit, joita käytämme säilytysajan määrittämiseen; (v) oikeutesi pyytää henkilötietojesi oikaisua tai poistamista tai kyseisten tietojen käsittelyn rajoittamista; (vi) oikeutesi jättää valitus valvontaviranomaiselle; (vii) jos emme ole keränneet tietoja sinulta, kaikki saatavillamme olevat tiedot tietojen lähteestä; ja (viii) se, käytämmekö henkilötietojasi tehdäksemme automatisoituja päätöksiä, joilla on oikeudellisia tai muita vastaavia merkityksellisiä vaikutuksia sinuun.

Oikaisuoikeus. Sinulla on oikeus määrätä Yritys korjaamaan henkilötietosi, jos ne ovat virheellisiä. Käsittelyn tarkoitukset huomioon ottaen sinulla voi lisäksi olla oikeus täydentää puutteellisia henkilötietoja esimerkiksi toimittamalla Yritykselle täydentävä lausunto.

Oikeus vastustaa käsittelyä Yrityksen oikeutettuja liiketoimintaintressejä varten. Sinulla on oikeus vastustaa sitä, että Yritys käsittelee henkilötietojasi, kun kyseisiä tietoja käsitellään Yrityksen oikeutettujen liiketoimintaintressien perusteella. Yritys kunnioittaa vastustamistasi ja lopettaa asiaan liittyvien henkilötietojen käsittelyn, ellei: (i) meillä ole käsittelylle pakottavia oikeutettuja perusteita, jotka kumoavat intressisi, oikeutesi ja vapautesi; tai (ii) meidän täytyy jatkaa henkilötietojesi käsittelyä oikeusvaateen laatimiseksi, toteuttamiseksi tai puolustamiseksi.

Oikeus vastustaa käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksia varten. Jos Yritys käsittelee henkilötietojasi suoramarkkinointitarkoituksia varten, sinulla on oikeus vastustaa kyseistä käsittelyä. Jos käytät tätä oikeutta, Yritys lopettaa henkilötietojesi käsittelyn suoramarkkinointitarkoituksia varten.

Oikeus rajoittaa käsittelyä. Sinulla on oikeus pyytää, että Yritys rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä seuraavissa olosuhteissa: (i) siksi aikaa, kun Yrityksen täytyy vahvistaa henkilötietojesi paikkansapitävyys, kun kiistät niiden paikkansapitävyyden; (ii) kun henkilötietojesi käsittely on laitonta ja vastustat tietojen poistamista ja pyydät sen sijaan, että Yritys rajoittaa tietojen käyttöä; (iii) kun Yritys ei enää tarvitse henkilötietojasi käsittelyn tarkoituksia varten, mutta sinä tarvitset tietoja oikeusvaateen laatimiseksi, toteuttamiseksi tai puolustamiseksi; tai (iv) siksi aikaa, kun Yrityksen täytyy vahvistaa, onko sillä käsittelylle pakottavia oikeutettuja perusteita, jotka kumoavat intressisi, oikeutesi ja vapautesi, kun vastustat henkilötietojesi käsittelyä Yrityksen oikeutettuja liiketoimintaintressejä varten.

Jos pyyntösi jälkeen Yritys rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä, me tallennamme tietosi ja käsittelemme niitä muulla tavoin ainoastaan: (i) suostumuksellasi; (ii) oikeusvaateen laatimiseksi, toteuttamiseksi tai puolustamiseksi; (iii) toisen luonnollisen tai oikeus henkilön oikeuksien puolustamiseksi; tai (iv) Euroopan unionin tai jonkin jäsenvaltion tärkeän julkisen intressin takia. Lisäksi Yritys ilmoittaa sinulle, ennen käsittelyn rajoituksen poistamista.

Poistamisoikeus. Poistamisoikeus on toiselta nimeltään ”oikeus tulla unohdetuksi”. Voit pyytää Yritystä poistamaan henkilötietosi. Tämä oikeus ei ole absoluuttinen. Yritys on velvoitettu poistamaan henkilötietosi pyynnöstäsi ainoastaan seuraavissa olosuhteissa: (i) henkilötietosi eivät ole enää tarpeen niihin tarkoituksiin, joita varten keräsimme ne tai käsittelimme niitä; (ii) jos Yritys käsittelee henkilötietojasi suostumuksen perusteella, perut suostumuksesi, eikä meillä ole muuta oikeudellista perustetta jatkaa henkilötietojesi käsittelyä; (iii) jos Yritys käsittelee henkilötietojasi oikeutettuja liiketoimintaintressejään varten, vastustat käsittelyä, eikä meillä ole kumoavia oikeutettuja perusteita jatkaa henkilötietojesi käsittelyä; (iv) jos Yritys on käsitellyt henkilötietojasi laittomasti; tai (v) henkilötiedot täytyy poistaa Yritykseen kohdistuvan Euroopan unionin tai jäsenvaltion lain mukaisen oikeudellisen velvoitteen täyttämiseksi.

Yrityksellä ei ole velvollisuutta poistaa henkilötietojasi sikäli, kun Yrityksen täytyy käsitellä niitä: (i) käyttääkseen ilmaisu- ja informaatiovapauden oikeuttaan; (ii) täyttääkseen Yritykseen kohdistuvan Euroopan unionin tai jäsenvaltion lain mukaisen oikeudellisen velvoitteen; tai (iii) oikeusvaateen laatimiseksi, toteuttamiseksi tai puolustamiseksi.

Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen. Sinulla on oikeus saada Yritykselle antamasi henkilötiedot, kun: (i) tietojen käsittely perustuu suostumukseesi tai on tarpeen sinun ja Yrityksen välisen sopimuksen täyttämiseksi; (ii) henkilötietojesi käsittely Yrityksen toimesta tapahtuu automatisoidusti; ja (iii) pyyntöösi suostuminen ei vaikuta haitallisesti muiden oikeuksiin ja vapauksiin.

Jos sinulla on oikeus saada kyseiset henkilötiedot ja pyydät niitä meiltä, Yritys toimittaa ne sinulle jäsennellyssä, yleisessä käytössä olevassa ja koneellisesti luettavassa muodossa.

Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle. Yritys pyrkii mahdollisuuksiensa mukaan puuttumaan kaikkiin sille osoitettuihin pyyntöihin tai valituksiin ja ratkaisemaan ne. Lisäksi sinulla on oikeus jättää toimivaltaiselle tietosuojaviranomaiselle pyyntöjä tai valituksia. Viranomainen voi olla valvontaviranomainen maassa tai liittovaltiossa, jossa asut.

Immateriaaliomaisuus

Mitään tällä verkkosivustolla olevaa ei pidä tulkita minkään immateriaalioikeuden alaisen lisenssin myöntämiseksi, mukaan lukien kaikki oikeudet The O’Keeffe’s Companyn tai minkä tahansa kolmannen osapuolen tavaramerkin tai tekijänoikeuden kaltaiseen oikeuteen, oli se sitten estoppel-periaatteen perusteella, implisoidusti tai jollain muulla tavoin. Kaikki tavaramerkit ja toiminimet ovat omistajiensa omaisuutta. Ellei muuten ole ilmoitettu, Yritys on kaikkien tällä verkkosivustolla olevien rekisteröityjen ja rekisteröimättömien tavaramerkkien ja palvelumerkkien omistaja. Kaikki oikeudet, joita ei ole tässä asiakirjassa nimenomaisesti myönnetty, on pidätetty yksinomaisesti ja kokonaan Yritykselle.

O’KEEFFE’S, WORKING HANDS, The O’Keeffe’s Companyn logot, SOOTHING ALOE BOOST ja muut ovat The Gorilla Glue Companyn tavaramerkkejä ja rekisteröityjä Euroopassa, ja Gorilla Glue Europe Ltd käyttää niitä lisenssillä.

Tätä Käytäntöä koskevat kysymykset

Jos sinulla on kysyttävää tästä Käytännöstä tai henkilötietojesi käytöstä meidän toimestamme, voit käyttää seuraavia yhteystietoja:

Consumer Affairs
Gorilla Glue Europe Ltd
PO Box 663
Chorley
PR6 6PU
Yhdistynyt kuningaskunta

Muutokset tähän Käytäntöön

Muutokset tähän Käytäntöön julkaistaan tällä sivustolla samoin kuin tiedot mahdollisista olennaisista muutoksista. Yritys pidättää itsellään oikeuden päivittää tai muokata tätä Käytäntöä milloin tahansa ja ilman etukäteisilmoitusta. Mahdolliset muokkaukset koskevat ainoastaan henkilötietoja, jotka keräämme muokkauksen julkaisemisen jälkeen.

Tätä Käytäntöä on muokattu viimeksi elokuussa 2018.